Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΟΔΥΣΣΕΙΑ”- ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

admin-ajax

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΟΔΥΣΣΕΙΑ»

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΟΛΥΜΠΙΑ»

(πρώην Λυρική Σκηνή – Ακαδημίας 59 στάση μετρό Πανεπιστήμιο)

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30 πμ

(ώρα προσέλευσης 11:00 πμ)

theatre 1

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογός μας διοργανώνει την Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ στο ιστορικό κτήριο του Θεάτρου «ΟΛΥΜΠΙΑ» (πρώην Λυρική Σκηνή) επί της οδού Ακαδημίας αρ. 59 (στάση μετρό Πανεπιστήμιο), που παίζεται η θεατρική παράσταση «ΟΔΥΣΣΕΙΑ».

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η παράσταση αυτή θέλει να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στα θαλασσινά μονοπάτια αυτού του παραμυθιού. Με έμμετρους μα και ελεύθερους στίχους που θυμίζουν το αρχαίο κείμενο, αλλά και την παράδοση των σπουδαίων μεταφράσεων του Ομήρου, παλιών και σύγχρονων, σε μια γλώσσα κατανοητή για τα παιδιά. Με επεισόδια γεμάτα χιούμορ, ανατροπές και ενδιαφέρον. Με αξίες και ιδανικά, όπως η προσήλωση στο στόχο και η τόλμη για την πραγμάτωση κάθε καλού σχεδίου. Ο Οδυσσέας, ο διαχρονικός πολυμήχανος και θαρραλέος, που ξέρει παρά τις δυσκολίες να νικά. Ο Όμηρος, μια ζωντανή συναρπαστική προσωπικότητα που όχι μόνο αφηγείται αλλά και συμμετέχει διαρκώς, στήνοντας πολλές φορές την ίδια τη δράση.

Η Ιθάκη θα μας δώσει και πάλι “το ωραίο ταξίδι”. Κι εμείς, συνεπαρμένοι από τον μαγικό μυθολογικό κόσμο της Αρχαιότητας, θα καταλάβουμε γι’ άλλη μια φορά “οι Ιθάκες τι σημαίνουν”….

Πρωταγωνιστούν
Στέλιος Μάινας (Όμηρος) – Γιώργος Χριστοδούλου (Οδυσσέας)

Παίζουν
Ελένη Καρακάση, Δημήτρης Γαλάνης, Αρετή Πασχάλη, Ιωάννης Κοντέλλης, Μάριος Πετκίδης

Μαζί τους (αλφαβητικά)
Στράτος Γιαπτσέ, Κωνσταντίνος Αργυρίου, Αλέξανδρος Κεϊβανάη, Φαίδρα Νταϊόγλου, Χρήστος Ντόβας, Γιάννης Σμέρος, Κώστας Τσιαμάγκας, Αλεξία Φάλλα

theatre 3    theatre 2

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην παράσταση θα πρέπει: 

  • Να αποστείλουν στην  ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου info@www.sygte.gr το έντυπο της αίτησης που επισυνάπτεται στο οποίο θα αναφέρουν ονοματεπώνυμο και αριθμό των γονέων που θα παραβρεθούν στην παράσταση (1 ή 2 γονείς) καθώς και τον αριθμό των παιδιών που θα συνοδεύουν. Η συμμετοχή των παιδιών, ηλικίας μέχρι και 14 ετών,  καθώς  και του ενός γονέα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Η αίτηση συμμετοχής αφορά στην κράτηση των θέσεων καιπεριορίζεται αυστηρά μόνο στους γονείς και στα παιδιά της οικογένειας.
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13  Δεκεμβρίου 2019,  στην παρακάτω  ηλεκτρονική διεύθυνση:   ΣΥΓΤΕ info@www.sygte.gr.

Εάν επιθυμεί να συμμετέχει και ο δεύτερος γονέας, θα επιβαρύνεται ο ίδιος το κόστος του εισιτηρίου, στην προνομιακή τιμή των 10 € που έχει εξασφαλίσει ο Σύλλογός μας και θα πρέπει να καταθέσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13  Δεκεμβρίου 2019 το αντίστοιχο ποσό  στον λογαριασμό του ΣΥΓΤΕ  με αριθμό 6901-128791-760  αναγράφοντας σαν αιτιολογία τα ονόματα και των δύο γονέων και παράλληλα να αποστείλει το καταθετήριο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου info@www.sygte.gr για να εξασφαλιστούν οι θέσεις.

Τις προσκλήσεις θα τις παραλάβετε στην είσοδο του Θεάτρου.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη  πληροφορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα του Συλλόγου :  2164001546 (εσωτ. 81546), 210-3811763, 2164001592 (εσωτ. 81592), 2164001736 (εσωτ. 81736).

Σημείωση :

Όσον αφορά στην ανακοίνωση του Συλλόγου μας για τα δώρα παιδιών και για την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, τα χρήματα που θα διατεθούν είναι πάγια απόφαση του Συλλόγου (μελών Δ.Σ. και Γεν. Συνέλευσης). Για το λόγο αυτό τηρήθηκε η απόφαση αποταμίευσης χρημάτων σε ειδικό λογαριασμό προς όφελος των μελών του Συλλόγου μας.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ/ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα