Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΟΔΥΣΣΕΙΑ”- Θεατρο “ΟΛΥΜΠΙΑ” πρώην Λυρική Σκηνή

admin-ajax

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΟΔΥΣΣΕΙΑ»

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΟΛΥΜΠΙΑ»

(πρώην Λυρική Σκηνή – Ακαδημίας 59 στάση μετρό Πανεπιστήμιο)

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30 πμ

(ώρα προσέλευσης 11:00 πμ)

theatre 1

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογός μας διοργανώνει την Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ στο ιστορικό κτήριο του Θεάτρου «ΟΛΥΜΠΙΑ» (πρώην Λυρική Σκηνή) επί της οδού Ακαδημίας αρ. 59 (στάση μετρό Πανεπιστήμιο), που παίζεται η θεατρική παράσταση «ΟΔΥΣΣΕΙΑ».

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η παράσταση αυτή θέλει να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στα θαλασσινά μονοπάτια αυτού του παραμυθιού. Με έμμετρους μα και ελεύθερους στίχους που θυμίζουν το αρχαίο κείμενο, αλλά και την παράδοση των σπουδαίων μεταφράσεων του Ομήρου, παλιών και σύγχρονων, σε μια γλώσσα κατανοητή για τα παιδιά. Με επεισόδια γεμάτα χιούμορ, ανατροπές και ενδιαφέρον. Με αξίες και ιδανικά, όπως η προσήλωση στο στόχο και η τόλμη για την πραγμάτωση κάθε καλού σχεδίου. Ο Οδυσσέας, ο διαχρονικός πολυμήχανος και θαρραλέος, που ξέρει παρά τις δυσκολίες να νικά. Ο Όμηρος, μια ζωντανή συναρπαστική προσωπικότητα που όχι μόνο αφηγείται αλλά και συμμετέχει διαρκώς, στήνοντας πολλές φορές την ίδια τη δράση.

Η Ιθάκη θα μας δώσει και πάλι “το ωραίο ταξίδι”. Κι εμείς, συνεπαρμένοι από τον μαγικό μυθολογικό κόσμο της Αρχαιότητας, θα καταλάβουμε γι’ άλλη μια φορά “οι Ιθάκες τι σημαίνουν”….

Πρωταγωνιστούν
Στέλιος Μάινας (Όμηρος) – Γιώργος Χριστοδούλου (Οδυσσέας)

Παίζουν
Ελένη Καρακάση, Δημήτρης Γαλάνης, Αρετή Πασχάλη, Ιωάννης Κοντέλλης, Μάριος Πετκίδης

Μαζί τους (αλφαβητικά)
Στράτος Γιαπτσέ, Κωνσταντίνος Αργυρίου, Αλέξανδρος Κεϊβανάη, Φαίδρα Νταϊόγλου, Χρήστος Ντόβας, Γιάννης Σμέρος, Κώστας Τσιαμάγκας, Αλεξία Φάλλα

theatre 3

theatre 2

 

Τις προσκλήσεις θα τις παραλάβετε στην είσοδο του Θεάτρου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ/ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα