Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΓΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ “ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ”

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ “ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ”

3o καλοκαιρινό καλλιτεχνικό camp στο κέντρο της πόλης & 

1o καλοκαιρινό καλλιτεχνικό camp στη φύση, στο Βοτανικό κήπος Χαϊδαρίου

Η χαρά του παιχνιδιού συναντάει το ήθος και τον πολιτισμό στο summer camp των Μορφών Έκφρασης!

συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό «Μορφές Έκφρασης» του Θωμά Κινδύνη, μια από τις πιο δυναμικές ελληνικές ομάδες στο χώρο της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης των παιδιών, προσφέρει ειδικά για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας, ηλικίας από 5-11 ετών, «καλλιτεχνική φιλοξενία» :

  1. στο Νεοκλασικό κτίριο του ΜΕΡΟΠΕΙΟΥ (Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45) του οποίου η αυλή θα γίνει το καλοκαιρινό ορμητήριό τους! Κεντρικό Θέμα θα είναι η έννοια του Πολιτισμού, ο οποίος αποκτά διαφορετικά χρώματα και σχήματα πάνω στον πλανήτη, πολιτισμός που γίνεται φιλία, σύμπραξη, αλληλοβοήθεια, ανταλλαγή και παιχνίδι, μέσα από παραμύθια, τραγούδια, χορούς και κατασκευές!

(ΔΙΑΡΚΕΙΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ – 8 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Δράσεις:

Παραδοσιακά Ελληνικά παιχνίδια:

Παραδοσιακά Ελληνικά παιχνίδια, σε καθημερινή βάση, καθώς αναπτύσσουν την οξυδέρκεια και την ικανότητα συγκέντρωσης των παιδιών!

Η δική μου πόλη!

Αρχιτεκτονικές προσεγγίσεις των παιδιών θα μεταμορφώσουν την αυλή μας σε μια πολιτιστική κοινότητα που θα έχει το χρώμα αλλά και την μορφή που θα της δώσουν τα παιδιά.

Οι περίπατοι της Τετάρτης

Η Τετάρτη είναι η μέρα της εξερεύνησης και της εξωτερικής παρατήρησης, της επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Όλα τα παιδιά, συνοδευόμενα από τους εμψυχωτές τους αλλά και συνοδούς, θα εφοδιαστούν με χαρτί, μολύβι, πινακίδα, θετική ενέργεια και θα πραγματοποιήσουν έναν πολύ δημιουργικό περίπατο στην περιοχή της Πλάκας. Θα σταθούμε και θα αποτυπώσουμε στο χαρτί μας «σημάδια πολιτισμού», όπως αυτά αποτυπώνονται σε κτίρια, δρόμους αλλά και ανθρώπους που θα συναντήσουμε!

Οι δική μου Ήρωες γίνονται αγάλματα!

Κάθε πολιτισμός έχει τους δικούς του ήρωες! Τα παιδιά θα δημιουργήσουν τους ήρωες του δικούς τους πολιτισμού, και φυσικά θα τους κάνουν αγάλματα!!!

Η παράσταση τη Παρασκευής

Την Παρασκευή , η βδομάδα τελειώνει και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, το ταξίδι μας.  Έτσι λοιπόν, είστε καλεσμένοι των παιδιών σας στην παράσταση της βδομάδας!

Πάρτι λήξης!

Στο τέλος της 3ης βδομάδας προβλέπεται να γίνει πάρτι λήξης του camp, στον υπέροχο κήπο του ΜΕΡΟΠΕΙΟΥ, για μικρούς και μεγάλους!!!

Δημιουργία και καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την καλλιτεχνική εκπαιδευτική μας ομάδα, που αποτελείται από: Μουσικούς, Χορευτές, Ηθοποιούς και  Εικαστικούς

Πρακτικές πληροφορίες:

Ωράριο λειτουργία:  9:00 – 1:00 μ.μ. (Δυνατότητα προσέλευσης παιδιών από τις 8:00 π.μ, φύλαξη έως τις 4:00 μ.μ.)

Όλα τα υλικά που θα χρειαστούνε για τις κατασκευές, τη μουσική (μουσικά όργανα) , τη ζωγραφική και τους περιπάτους, παρέχονται από το camp.

 

Για τα μέλη του Συλλόγου μας,το κόστος συμμετοχής για 1 εβδομάδα είναι 80 ευρώ (αντί των 100)

για 2 εβδομάδες είναι 150 ευρώ (αντί των 180)

για 3 εβδομάδες είναι 190 ευρώ (αντί των 240)

2. στο Βοτανικό Κήπο Χαϊδαρίου, όπου τα παιδιά θα έχουν μια ξεχωριστή επαφή με τη φύση αλλά και την Τέχνη, με μουσική, τραγούδια, χορούς, παραμύθια και μύθους του κόσμου!

(ΔΙΑΡΚΕΙΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ – 16 ΙΟΥΛΙΟΥ)

 

Για τα μέλη του Συλλόγου μας, το κόστος συμμετοχής για 1 εβδομάδα είναι 70 ευρώ (αντί των 80)

για 2 εβδομάδες είναι 130 ευρώ (αντί των 150)

για 3 εβδομάδες είναι 190 ευρώ (αντί των 210)

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους, θα πρέπει να το δηλώσουν στο e-mail του Συλλόγου info@www.sygte.gr μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, αναφέροντας ηλικία παιδιών, ονοματεπώνυμο, δηλώνοντας το camp που θέλουν να συμμετέχουν καθώς και τη διάρκεια συμμετοχής (1, 2 ή 3 εβδομάδες). 

Μετά τις δηλώσεις συμμετοχής, θα ενημερωθούν άμεσα οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι για τα περαιτέρω στο προσωπικό  e-mail της εργασίας τους. 

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Μ. Μπακατσούλα, Κ. Κονιστής, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Ε. Χριστοδουλοπούλου

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα