Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΥΓΤΕ

 

Αθήνα 9 Ιουλίου  2020

Προς τον Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού κ.Π.Κεσόγλου

Κοιν.Ανώτερο Γενικό Διευθυντή κ.Γ.Γεωργόπουλο

 

Κύριε Διευθυντά,

Από την τελευταία μας συνάντηση το Μάρτιο του 2019 εκκρεμούν απαντήσεις σε θέματα που τέθηκαν όπως:

1. Σχετικά με την ενίσχυση του σωματείου μας ζητήσαμε να γίνεται ότι και στα αντίστοιχα σωματεία του ομίλου Πειραιώς, να καλύπτονται δηλαδή τα λειτουργικά έξοδα του Συλλόγου μας.

2. Δεν έχει υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημα συναδέλφου μας για τις ημέρες αδείας (ρεπό)  που δεν έχει λάβει από την εργασία του στην Ασφάλεια της που υπηρετούσε μέχρι το έτος 2014.

3. Δεν υλοποιείται η εφαρμογή του Οργανισμού Προσωπικού  σχετικά με τις προαγωγές και τα κλιμάκια προϋπηρεσίας. Στα αποδεικτικά μισθοδοσίας δεν καταγράφεται ο βαθμός μας και εκκρεμούν οι προαγωγές μας από το 2008-2009 καθώς και η μισθολογική μας εξέλιξη με βάση αυτές. Επίσης σε άλλα αποδεικτικά μισθοδοσίας καταγράφεται το επίδομα βαθμού και σε άλλα εμφανίζεται σαν οικειοθελής παροχή.

4. Εκκρεμεί η έγκριση συνδικαλιστικής άδειας για τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας, για τη συμμετοχή τους στις δικαστικές διενέξεις του σωματείου μας στην υπόθεση εκκαθάρισης του Ταμείου Αλληλοβοηθείας (ΤΑΠΓΤΕ).

5. Έχουμε ζητήσει να εξετασθεί η αλλαγή όρων που ισχύουν στο Ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα περίθαλψης της NN, το οποίο παρουσιάζει μεγάλες δυσλειτουργίες και δεν καλύπτει τους εργαζόμενους.

6. Αιτούμαστε λύση για το 1%.

7. Εφαρμογή του job family-υποβαθμίσεις συναδέλφων.

8. Δελτία Αξιολόγησης.

9. Οικειοθελής παροχή.

10. Εργασιακές συνθήκες στη PDS – Mεταθέσεις –Δανειστικές συμβάσεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος           Ο Γεν.Γραμματέας

Φάνης Πολύζος      Βενετσιάνος Δεκούλος

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα