Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε το Προεδρείο του Συλλόγου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΤΕ κ. Α. Μάνο και με την Διοίκηση, αναπτύξαμε με πειστικό τρόπο τα επιχειρήματά μας για την επιβεβλημένη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, μεταξύ των οποίων πρωτεύουσα σημασία είχαν τα ακόλουθα θέματα:

1. Η μονιμοποίηση των δεκατριών συναδέλφων οι οποίοι είχαν σύμβαση ορισμένου χρόνου όπου αναμένουμε και του υπολοίπους που έχουν συνάψει διαφορετική σύμβαση.
  2. το ασφαλιστηρίου συμβολαίου που αφορά το σύνολο των εργαζομένων. Ήδη, η διοίκηση προχώρησε στην επίλυση των δύο αυτών θεμάτων.

Οι θετικές ενέργειες από πλευράς Διοίκησης αποδεικνύουν σε πρώτη φάση ότι ενστερνίστηκαν την ουσία και την πραγματικότητα των προβλημάτων, απαλλάσσοντας τους συναδέλφους μας από το άγχος και την αγωνία και παράλληλα ανακουφίζοντας όλους τους εργαζόμενους με την ένταξή μας στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ για το μείζον σημασία θέμα που μας απασχολεί όλους, το θέμα της υγείας.

Εμείς από την πλευρά μας επικροτούμε ανοιχτά και ξεκάθαρα αυτές τις θετικές ενέργειες από πλευράς Διοίκησης, χωρίς τούτο να σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε και εφησυχάζουμε, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα σε επαγρύπνηση για την επίλυση και άλλων προβλημάτων.

Ως προς το θέμα των μεταθέσεων κάποιοι συνάδελφοι ήδη έχουν επιστρέψει στον τόπο κατοικίας τους και ευελπιστούμε με την άσκηση πίεσης από πλευράς μας να τακτοποιηθούν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι.

θα συνεχίσουμε να ασκούμε πίεση προς κάθε κατεύθυνση μέσα από ένα δημοκρατικό και εποικοδομητικό διάλογο προς την Διοίκηση ως προς την επίλυση και άλλων σοβαρών θεμάτων, με άμεση προτεραιότητα τη ρύθμιση των υπερχρεωμένων δανείων των υπαλλήλων.

Συνάδελφοι όλοι μαζί , πρέπει και επιβάλλεται να δίνουμε καθημερινά την μάχη για να επιλύονται τα προβλήματα των εργαζομένων και με παράλληλο στόχο και σκοπό την βελτίωση της προοπτικής ανάπτυξης της Τράπεζας, κάτι που μετά βεβαιότητας θα αποβεί προς όφελος δικό μας.

Εμείς θα είμαστε παρόντες δίνοντας καθημερινά τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων, αλλά και επικροτώντας κάθε θετική απόφαση της διοίκησης. Όταν όμως υπάρξει από την πλευρά τους αρνητικές στάσεις τότε δεν θα διστάσουμε με όλη την δύναμή μας να είμαστε όρθιοι και απέναντί τους διεκδικώντας όλα τα ζητήματα που μας αφορούν.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Δ. Καλόγηρος, Ι. Νικολαΐδης, Χ. Τασσόπουλος, Τ. Μαλικούρης , Κ. Αλεξόπουλος