Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΛΗΞΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ GROUPAMA ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΕΛΗΞΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ GROUPAMA

ΕΛΗΞΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΝΕΡΓΟΥΝ

ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ

Μετά τις επίμονες προσπάθειες του Προεδρείου και με την ουσιαστική παρέμβαση του Προέδρου επιτεύχθηκε η συνέχιση της ασφαλιστικής μας κάλυψης στην ασφαλιστική εταιρεία Groupama ως ίσχυε μέχρι σήμερα, απόφαση που μπορούσε να ληφθεί μόνο από την Τράπεζα ή οποία πίεζε και για την συμμετοχή ασφαλίστρων από τους εργαζόμενους όπως υπάρχουν και αλλού.

Ως εκ τούτου, άρχισαν να πληρώνονται με επιταγές σε όσους έχουν νοσηλευθεί, και συνεχίζονται. Ο καθένας από εσάς που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας μπορεί να κινηθεί όπως έκανε και πριν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται και εμπράκτως ότι το Προεδρείο ενεργεί πάντα με υπευθυνότητα προς το όφελος των ασφαλισμένων.

Μετά από τις ουσιαστικές παρεμβάσεις της ΟΤΟΕ, αλλά και τις παρεμβάσεις του Προέδρου Δημήτρη Καλόγηρου, και του Προέδρου εργαζομένων της ΑΛΦΑ κ. Τ. Γκιάτη, οι οποίοι παρενέβησαν προς πάσα κατεύθυνση, αλλά και στον Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ κ. Μπουρσανίδη και τον Διευθυντή κ. Μαρτίνη Δ, για το θέμα των φαρμάκων στην περιοχή της Αττικής , έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος που είχε προκύψει και σας δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στην σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Από σήμερα θα μπορείτε να πηγαίνετε στα φαρμακεία της Αττικής, και να παίρνετε τα φάρμακά σας μόνο με την συμμετοχή όπως και παλαιότερα. Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι όλες οι πρωτοβουλίες και κινήσεις μας γίνονται προς όφελος των μελών μας και ασφαλισμένων.

Συνάδελφοι

Ο Σύλλογος είναι η δύναμή σας , σε αυτές τις δύσκολες στιγμές εμείς σας εμπιστευόμαστε όπως και εσείς για να μπορέσουμε να περάσουμε το κάβο ανώδυνα, αλλά και να δώσουμε τον αγώνα με αξιοπρέπεια με σύνεση με υπευθυνότητα ως προς την διασφάλιση θέσεων εργασίας μαζί με την ΟΤΟΕ και ΓΣΕΕ αλλά και για τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματά μας.

Ο μόνος δρόμος είναι η ενότητα στο χώρο της Γενικής. Αφήνουμε τους άλλους που προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα νομίζοντας ότι θα βλάψουν το Προεδρείο.

Μόνο τους εργαζόμενους θα βλάψουν και τώρα και μετά.

Είμαστε όρθιοι και σας κοιτάμε κατάματα λέγοντας πάντα την αλήθεια και αυτή θα υπερασπιζόμαστε .