Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ.

Σας παραθέτουμε αυτούσια τις επιστολές που αποστείλαμε στους συνταξιούχους που είναι στην σειρά, στο Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ και στο Σ.Σ.Γ.Τ.Ε. για την πληρέστερη και αναλυτικότερη ενημέρωση για το αν θα λάβουν το εφάπαξ η και βοηθήματα , αν είναι πραγματικότητα αυτά που τους λένε, και να επιβεβαιώσουμε ότι εσείς οι εν ενεργεία συνάδελφοι που συνεισφέρετε δεν υπάρχει ελπίδα να λάβετε έστω και κάτι από αυτά που δώσατε. Η μόνη λύση που μπορεί να έχει αμυδρές ελπίδες είναι η πρόταση που έχει καταθέσει το Προεδρείο .

Συνάδελφε συνταξιούχε

Σας απευθύνουμε την επιστολή μας αυτή, επειδή πρέπει επιτέλους να σταματήσει η δημαγωγία η λασπολογία και η συκοφαντία εις βάρος μας από συγκεκριμένους ως προς την καταβολή εφάπαξ ή βοηθήματα για όσους είναι στην σειρά.

Ως εκ τούτου προτείνουμε:

1. Να πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνεδρίαση στην αίθουσα του ΣΥΓΤΕ (Σολωμού 20, 2ος όροφος) όπου το Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ να σας ενημερώσει πλήρως για το πόσα χρήματα δικαιούστε να λάβετε με το ισχύον καταστατικό, σε πόσο χρονικό διάστημα και αν εγγυούνται για αυτά που θα σας πουν ή να σας αποστείλουν σχετική αναλυτική επιστολή ως προς αυτή την ενημέρωση.

2. Να εξηγήσει το Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ: α) αν πιστεύει ότι πρέπει να συνεχίσει με το ισχύον καταστατικό β) εάν θα ξαναπροτείνουν και στηρίξουν εκείνο το σχέδιο που απορρίφτηκε από το 62% των εργαζομένων γ) αν έχουν να προτείνουν ένα νέο σχέδιο για τροποποίηση , και ποιες θα είναι οι περικοπές.

Κατά την γνώμη μας επιβάλλεται η ως άνω συνεδρίαση ώστε να γνωρίζετε και εσείς την πραγματικότητα , και παράλληλα αν υπάρχει έστω και ελάχιστη ελπίδα να λάβετε το εφάπαξ η το βοήθημά σας. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σας κοροϊδεύουν.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ Δ. Καλόγηρος , Τ. Μαλικούρης, Ι. Νικολαίδης, Κ. Αλεξόπουλος, Χ. Τασσόπουλος

Αθήνα, 5/10/2012

Προς τα μέλη του Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ

Σας επισυνάπτουμε αυτούσια την επιστολή που αποστείλαμε στου 400-450 συνταξιούχους που είναι στην σειρά και περιμένουν να λάβουν το εφάπαξ ή και βοηθήματα ώστε να γνωρίζουν την πραγματικότητα.

Θα πρέπει να τους αποσαφηνιστεί αν θα λάβουν τα χρήματά τους , πόσα θα λάβουν και σε πόσο χρονικό διάστημα με το ισχύον καταστατικό.

Ως εκ τούτου σας καλούμε άμεσα να προχωρήσετε σε ανοιχτή συνεδρίαση των εν λόγων συνταξιούχων ή να τους αποστείλετε επιστολή όπου θα έχει τις ως άνω πληροφορίες ώστε και εμείς με την σειρά μας να ενημερώσουμε τους εν ενεργεία συναδέλφους οι οποίοι καταβάλλουν τις εισφορές τους για αυτό το σκοπό.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Δ. Καλόγηρος , Τ. Μαλικούρης, Ι. Νικολαίδης , Κ. Αλεξόπουλος , Χ. Τασσόπουλος

Αθήνα, 5/10/2012

Προς το Δ.Σ. του Σ.Σ.Γ.Τ.Ε.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που αποστείλαμε στο Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ ζητώντας την πληρέστερη και αναλυτικότερη ενημέρωση για τους 400-450 συνταξιούχους που είναι στην σειρά, και να ενημερωθούν για το αν θα λάβουν το εφάπαξ η τα βοηθήματα και σε πόσο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα τους ζητούμε να πραγματοποιήσουν ανοιχτή συνεδρίαση για το σκοπό αυτό και εμείς με την σειρά μας να ενημερώσουμε τους εν ενεργεία συναδέλφους διότι εκείνοι συνεισφέρουν κάθε μήνα για αυτό το σκοπό.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Δ. Καλόγηρος , Τ. Μαλικούρης, Ι. Νικολαίδης , Κ. Αλεξόπουλος , Χ. Τασσόπουλος