Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 69,52% ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ , ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Το Σάββατο, 24.11.2012 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελευταία Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Προσήλθε μεγάλος αριθμός συναδέλφων για να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Καλόγηρος έλαβε πρώτος το λόγο και αναφέρθηκε εκ μέρους των μελών του Προεδρείου, στα πεπραγμένα της διετίας που διένυσαν ως Προεδρείο.

Τοποθετήθηκαν και οι εκπρόσωποι όλων των άλλων παρατάξεων. Ομόφωνα αποφασίστηκε οι αρχαιρεσίες να διενεργηθούν στις 18,19 και 20 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα:

18/12/2012 στα καταστήματα της επαρχίας

18/12/2012 στο συγκρότημα των Σπάτων

18/12/2012 στην Θεματοφυλακή, Β. center Αμαρουσίου, και Νέο Φάληρο

18/19/και 20.12.2012 για τα καταστήματα της Αττικής • στα γραφεία του Συλλόγου, Σολωμού 20, 2ος όροφος.

18/19/και 20.12.2012 • στο συγκρότημα της Διοίκησης Μεσογείων 109 – 111

Μετά από πρόταση του Προέδρου Δημήτρη Καλόγηρου, μέλη της εφορευτικής επιτροπής εκλέχτηκαν οι εξής:

Από την παράταξη του ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

• Μπαμπούρης Προκόπης

• Χαμηλάκης Εμμανουήλ

• Μαρίνος Αθανάσιος

Από την παράταξη Ενωμένοι Εργαζόμενοι

• Χρήστος Τσιαμούρτος

• Παππάς Θωμάς

Η παράταξη της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ δεν πρότεινε κανένα μέλος για εφορευτική.

Στη συνέχεια έγινε η ψηφοφορία για την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος και εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία.

Συγκεκριμένα: Οι παρατάξεις Ενωμένοι Εργαζόμενοι, Ανανεωτική, Συνδικαλιστική Παρέμβαση και η Αναγέννηση ζήτησαν την καταψήφιση του απολογισμού του Προεδρείου, ενώ ο Ενωτικός Σύλλογος αντίθετα ζήτησε την υπερψήφιση.

Αποδεικνύεται περίτρανα η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι συνάδελφοι στο Προεδρείο με τα παρακάτω αποτελέσματα:

Έγκριση διοικητικού απολογισμού 69,52%

Έγκριση οικονομικού υπολογισμού 69,52%

Απαλλαγή Δ.Σ. 69%

Απαλλαγή Ε.Ε. 69,25%

Έγκριση προϋπολογισμού χρήσεως 2010 69,52%

Ο Πρόεδρος δε πρότεινε να γίνουν οι εκλογές και στα υποκαταστήματα του νομού της Αττικής όμως κατά τρόπο λυσσαλέο όλες οι παρατάξεις αντέδρασαν λέγοντας ότι είναι αντικαταστατικό. Πράγμα που δεν ισχύει, αλλά για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην δύσκολη αυτή στιγμή , ο Πρόεδρος την απέσυρε. Τα συμπεράσματα δικά σας .

Συνάδελφοι ,

Από τα ανωτέρω αποτελέσματα διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι οι εργαζόμενοι ξέρουν να στηρίζουν εκείνους που είναι δίπλα τους και αγωνίζονται για τη διατήρηση και διασφάλιση των κεκτημένων δικαιωμάτων τους. Και αυτοί είναι τα μέλη του Προεδρείου.