Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΜΕΙΩΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Καταγγέλλουμε το ανοσιούργημα που γράφτηκε στη μισθοδοσία σας ώστε να δώσετε απαντήσεις στις μειώσεις που σας έγιναν κατά παράτυπο και παράνομο τρόπο, όταν  έπρεπε νόμιμα να σας καλέσουν και να γίνει ουσιαστική διαπραγμάτευση. Για ακόμη μια φορά με αυτό τον τρόπο παρατυπούν.
Θέλουν να καλύψουν με αυτή τους την κίνηση αυτές τις απαράδεκτες ενέργειές τους. Φανταστείτε συνάδελφοι τον ερασιτεχνισμό τους, ακόμα και η προθεσμία των δέκα ημερών της απάντησής σας είναι απαράδεκτη εν όψει καλοκαιρινής περιόδου και αδειών. Και να αφήσουν τα γραφόμενά τους περί συλλόγου ότι δηλαδή δεν νομιμοποιείται να σας εκπροσωπήσει ή ότι ο σύλλογος έχει εκφραστεί για όλη αυτή τη διαδικασία. Να μας πουν πού και πότε και να το αποδείξουν με τεκμηριωμένα στοιχεία. Περιμένουμε να ειπωθούν αυτά στην τριμερή. Και ζητάμε να είναι παρούσα και η κ. Λαχάνου. Ραντεβού στις 20 και 25 Σεπτεμβρίου στο Υπουργείο Εργασίας και το επόμενο ραντεβού στην Ευελπίδων. Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Τους δίνουμε μήνυμα, στην τριμερή θα αποδειχτούν αναληθή όλα αυτά και κάποιοι που ψεύδονται θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Ως εδώ και μη παρέκει. Δεν θα επιτρέψουμε να προκληθεί ρήγμα μεταξύ του συλλόγου και εργαζομένων για τις θεωρίες αυτών που δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή ακόμη εκείνων που θεωρούν ότι με διάφορες μεθοδεύσεις θα δημιουργήσουν ρήξη μεταξύ μας. Δεν θα υπάρξει κανένα έλεος γι αυτούς. Και όσοι βάζουν την υπογραφή τους, να ξέρουν ότι θα αντιμετωπιστούν σκληρά, χωρίς κανέναν οίκτο.

Να μην απαντήσει κανείς σε αυτό το οποίο αποστείλανε μέσω της μισθοδοσίας. Κανένας συνάδελφος. Αυτή είναι η θέση και η πρόταση του συλλόγου.  Αν απαντήσετε θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την απαράδεκτη και παράτυπη πολιτική στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ
Δ.Καλόγηρος, Α. Μαλικούρης, .Ι. Νικολαϊδης, Κ. Αλεξόπουλος, Χ. Τασσόπουλος