Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Τα μέλη του Προεδρείου κατά τις επισκέψεις του στο Ταμείο Υγείας διαπίστωσε την χαώδη κατάστασή του αλλά και ότι οι υπάλληλοι δεν διέθεταν ούτε τα στοιχειώδη λειτουργικά έξοδα (φωτοτυπικό χαρτί , είδη καθαριότητας, πληρωμή ΔΕΗ ,ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ κλπ) ως προς την εύρυθμη λειτουργία του.
Για το λόγο αυτό το Προεδρείο αποφάσισε να παραδώσει επιταγή ποσού 600 ευρώ ώστε οι υπεύθυνοι του Ταμείου Υγείας να τα διαθέσουν όπου εκείνοι έκριναν απαραίτητο. Το παράδειγμά μας ακολούθησαν και άλλοι Σύλλογοι.
Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που απέστειλε το Προεδρείο καθώς και την ευχαριστήρια επιστολή που μας απέστειλε ο Διευθυντής του Ταμείου Υγείας.
Στο θέμα της υγείας εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας.
Αθήνα, 4/4/2013

Προς τον Διευθυντή του Ταμείου Υγείας
κ. Δημήτρη Μαρτίνη
κύριε Διευθυντά,
επειδή έχουμε πληροφορηθεί για την απαράδεκτη στάση του ΕΟΠΥΥ ως προς την μη εκταμίευση χρημάτων για την εύρυθμη λειτουργία του Ταμείου Υγείας (ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, Καθαρισμός Γραφείων , αγορά αναλώσιμων υλικών, μεταφορά αρχείων κλπ) και επειδή αφορά ευαίσθητο κοινωνικό θέμα, το Προεδρείο του Συλλόγου μας αποφάσισε να σας ενισχύσει με το ποσό των 600 ευρώ για να τα χρησιμοποιήσετε όπως εσείς κρίνετε καταλληλότερα ως προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας.