Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συνάδελφοι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

1.    Από ότι έχουμε πληροφορηθεί ως μάρτυρες σε αγωγές πηγαίνουν μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου. Άρα μπορούν να πάνε μάρτυρες μέλη του Δ.Σ.; γιατί πριν λίγο καιρό το προηγούμενο Δ.Σ. ισχυρίζονταν το αντίθετο. Ότι δεν μπορούν να πάνε. Ποιο είναι τελικά το νόμιμο; Βεβαίως όπως έχουμε ενημερωθεί σε κάποιες περιπτώσεις πηγαίνει και η μηχανογράφος του Ταμείου.
2.    Θα θέλαμε να μας γνωρίσετε τα μέλη του Δ.Σ. που πηγαίνουν ως μάρτυρες μαζί με τον νομικό σύμβουλο, τι ακριβώς κατατίθεται για τα συμφέροντα του Ταμείου. Θέλουμε να ξέρουμε ακριβώς.
3.    Θέλουμε να μάθουμε για τον ένα μάρτυρα του Ταμείου που είναι και μέλος του Δ.Σ. ποια είναι η θέση του και πώς  υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Ταμείου στις αγωγές των εν αναμονή συνταξιούχων.
4.    Ρωτάμε, έχει κάνει και ο ίδιος αγωγή κατά του Ταμείου η οποία εκδικάζεται σήμερα και αλήθεια άλλα θα λέει σαν μάρτυρας και άλλα ως ενάγων κατά του Ταμείου;
Εμείς συνάδελφοι για όλα αυτά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Γιατί εσείς έχετε και γνώση και κρίση και τα σχόλια περιττεύουν.
Αλήθεια, οι παρατάξεις τι έχουν να πουν για όλα αυτά; Τους καλούμε να πάρουν θέση.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος       Ο Αντιπρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας