Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΣΥΛΛΟΓΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΤΟΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι, μετά από ανακοίνωση της ΟΤΟΕ στις 15 Ιανουαρίου 2014 περί πολιτιστικών δραστηριοτήτων, προτάθηκε στο Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ στις 31 Ιανουαρίου,  από  την Έφορο Μ. Μπακατσούλα και αποφασίστηκε να καλύψει ο σύλλογος τα παρακάτω:

για το Αρχαιολογικό Μουσείο Αίγινας-Κολώνας-Ναό Αφαίας, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, ο σύλλογος καλύπτει εξ ολοκλήρου το κόστος λεωφορείου (7 ευρώ) και την είσοδο στο Μουσείο (3 ευρώ)

Για το Μουσείο Πόλεως Αθηνών, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, ο σύλλογος καλύπτει το κόστος εισόδου στο Μουσείο (2 ευρώ)

Για την Αρχαία Κόρινθο – Ακροκόρινθο, την Κυριακή 16 Μαρτίου, ο σύλλογος καλύπτει το κόστος λεωφορείου (7 ευρώ) και για την είσοδο στον Αρχαιολογικό Χώρο και Μουσείο (3 ευρώ).

Για τη φυσιολατρική ομάδα – Ορεινή Κορινθία, το Σάββατο 5 Απριλίου, ο σύλλογος καλύπτει τα 8 ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ότι ο κάθε συνάδελφος θα αποστείλει στο σύλλογο το αποδεικτικό εισιτηρίου για να εισπράξει τα χρήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία Πολιτισμού της ΟΤΟΕ

Ο Αντιπρόεδρος                    Η Έφορος

Β. Δεκούλος                     Μ. Μπακατσούλα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΤΟΕ

Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2014

Προς τους
Συλλόγους – Μέλη της ΟΤΟΕ
Υπόψη υπεύθυνου Πολιτισμού

Πολιτιστικές Δραστηριότητες ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Στο αναφερόμενο χρονικό διάστημα έχει δρομολογηθεί ο προγραμματισμός της Γραμματείας Πολιτισμού.
Σας υπενθυμίζουμε τις δραστηριότητες και παρακαλούμε να ενημερωθεί εκ νέου το δίκτυο και οι χώροι εργασίας, ώστε να λάβουν γνώση οι συνάδελφοι.

Α. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ
•    ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ. Κυριακή 26 Ιανουαρίου, ώρα 11.30πμ. Τιμή εισόδου 5€.
•    ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΚΟΛΩΝΑΣ-ΝΑΟΣ ΑΦΑΙΑΣ. Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ώρα αναχώρησης 08.45 (Σίνα & Ακαδημίας, παράδρομος). Κόστος λεωφορείου 7€. Κόστος F/B (Πειραιάς-Αίγινα) 11,60€. Κόστος εισόδου στο Μουσείο 3€. Αρχαιολογικός χώρος Αφαίας 4€.
•    ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΑΘΗΝΩΝ. Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, ώρα 10.30. κόστος εισόδου 2€.
•    ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟΣ. Κυριακή 16 Μαρτίου, ώρα 08.30. κόστος λεωφορείου 7€. Κόστος εισόδου στον αρχ. Χώρο και μουσείο 6€.
•    ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ – ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Σάββατο 5 Απριλίου. Ώρα αναχώρησης 07.15. κόστος 15€.

Β. ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ. Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο POLIS ART CAFE, Πεσματζόγλου 5 (άνωθεν Στοάς Βιβλίου & Θεάτρου Τέχνης), ώρα 18.30. ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ στην παρουσίαση βιβλίων του πρ. συναδέλφου Γ. Μάνου:
«Χρόνοι δίσεκτοι και μήνες οργισμένοι» και «Στην πατρίδα ήταν αλλιώς».

Γ. ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 (μετά το ΠΑΣΧΑ).
Στο θέατρο «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της ΟΤΟΕ θα παρουσιάσει το έργο του Έντουαρντ Φ. Άλμπι «ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ». Ένα δυνατό, σύγχρονο σενάριο γεμάτο ανατροπές, που εκτυλίσσεται χρονικά από Παρασκευή βράδυ έως Κυριακή πρωί. Συντελεστές – διανομή και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Γραμματεία Πολιτισμού, στη σελίδα Ανακοινώσεις (www.otoe.gr/politismos)

Για περισσότερες πληροφορίες, στην Γραμματεία Πολιτισμού (υπεύθυνος Τάκης Σκαρτσολιάς) τηλ. επικ. 2103388280, 6978 113 911,  email: otoe@otoe.gr  Συναδελφικά,
ΤΑΚΗΣ ΣΚΑΡΤΣΟΛΙΑΣ
Γραμματέας Πολιτισμού της ΟΤΟΕ