Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ALPHA BANK

Την Πέμπτη 10 Απριλίου και ώρα 21:45 διεξήχθη στο ΟΑΚΑ ο αγώνας της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας με την ομάδα του συλλόγου της Alpha Bank όπου η ομάδα μας ηττήθηκε με οκτώ πόντους διαφορά (50 – 42). Η ομάδα υπήρξε πολύ καλή απλώς ήταν άτυχη. Παραβρέθηκε το προεδρείο (Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Χ. Καραηλίδης,) καθώς και ο σύμβουλος εργασιακών θεμάτων του προεδρείου και μέλος του προεδρείου της ΟΤΟΕ κ. Δ. Καλόγηρος. Παρούσα επίσης ήταν η Δ/ντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού κ. Λ. Λαχάνου όπου ευχήθηκε, εκπροσωπώντας και τον Δ/ντα Σύμβουλο της Γ.Τ.Ε. κ. Ν. Καραμούζη ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων, καλή επιτυχία στους παίκτες της ομάδας μας, τονίζοντας ότι η Διοίκηση θα είναι δίπλα στην ομάδα του συλλόγου με οποιοδήποτε τρόπο. Πριν την έναρξη του αγώνα μίλησε ο Πρόεδρος του συλλόγου Χ. Τασσόπουλος όπου ευχήθηκε εκ μέρους όλου του προεδρείου καλή επιτυχία και νίκες διατηρώντας το ήθος σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

TO ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ