Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ

1. Δεν μας απαντήσατε μέχρι στιγμής πόσες είναι οι εισφορές εργοδοτών και εργαζομένων το μήνα; Είναι 50.000 ευρώ; Δηλαδή 28.000 του εργοδότη και 22.000 των εργαζομένων;  Γιατί δεν απαντάτε;
2. Πόσο είναι τα αποθεματικά που έχει το Ταμείο σήμερα;
3. Πόσοι είναι στη σειρά – εν αναμονή συνταξιούχοι- που έχουν κάνει αίτηση για να πάρουν το εφάπαξ και πόσα χρήματα αντιστοιχούν στο σύνολο;
4. Πόσα χρήματα είναι δεσμευμένα από εκείνους που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη;
5. Πόσα χρήματα έχουν πάρει συγκεκριμένη που ήταν στη σειρά και έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη;
6. Πόσα είναι κάθε μήνα τα έξοδα του Ταμείου και πώς αναλύονται;
7. Πόσοι είναι στη σειρά εν αναμονή που  έχουν κάνει αίτηση να πάρουν το εφάπαξ και πόσα χρήματα αντιστοιχούν στο σύνολο σύμφωνα με το σημερινό καταστατικό;
8. Γιατί δεν αναφέρετε κατά την επίσκεψη την οποία κάνατε στον Δ/ντα Σϋμβουλο κ. Καραμούζη ,τι συζητήσατε και τι απάντησε στα αιτήματά σας ο κ. Καραμούζης; Γιατί δεν το πράττετε;
9. Έχετε ασχοληθεί αυτό το χρονικό διάστημα έστω και άτυπα με την τροποποίηση του καταστατικού και ποιες οι θέσεις και προτάσεις σας; Δηλώνετε αν έχετε προχωρήσει έστω και στο ελάχιστο σε διαδικασία τροποποίησης εσείς που είστε στη σειρά και μέλη του Δ.Σ. και πόσο προτίθεστε να μειώσετε το ποσό που δικαιούστε; Απλές απαντήσεις θέλουμε.

10.  Μέλη του Δ.Σ. έχουν κάνει αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων και αγωγές κατά του Ταμείου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τι καταθέτει ο νομικός σύμβουλος; Αυτά που καταθέτει είναι αποφάσεις του Δ.Σ.; Και όποιος μάρτυρας πηγαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, τι καταθέτει; Δηλαδή, μέλη του προεδρείου κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα ή αγωγές όπου τις έχασαν και μετά πήγαν μάρτυρες στα δικαστήρια για άλλους που είναι στην αναμονή. Αυτό τι σημαίνει;

Σε όλα αυτά απαιτούμε απαντήσεις διότι εμείς οι εν ενεργεία δίνουμε την εισφορά μας χωρίς να ξέρουμε ποτέ τι θα πάρουμε. Διότι εδώ είναι σε πλήρη εξέλιξη το θέατρο του παραλόγου.

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                Β. Δεκούλος