Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ – ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 24/11/2012 ΟΠΟΥ Ο κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

(Απόσπασμα 1ο σελ. 60) : 10-15. Στις περισσότερες έχω κατέβει στις πορείες κάτω. Έχω δει ελάχιστους συναδέλφους. ελάχιστους. Να τους κατονομάσω;


(Αποσπασμα 2ο σελ 60) : ακόμα και να έχω δει 2-3 στην αρχή της πορείας, όταν συγκεντρώνονται, στο τέλος δεν έχω δει κανέναν. Αυτοί που μέναμε ήμαστε 4-5.


(Αποσπασμα 3ο σελ. 60) : Εγώ φεύγω παντα μετά όταν τρώμε τα χημικά.


(Απόσμασμα 4ο σελ. 61) : πώς θα διεκδικήσουμε ρε παιδιά κάτι άμα δεν συμμετέχουμε; Με 10% 12% και 8% συμμετοχή στις απεργίες που κάνουμε; Οι Γάλλοι γελάνε μαζί μας. Στην αρχή φοβόντουσαν όταν είχαν πρωτοέρθει, άκουγαν απεργία και ξέρανε ότι η Τράπεζα κλείνει. Τώρα ακούνε απεργία και γελάνε.


(Απόσπασμα 5ο σελ. 62) : γιατί όταν μιλάω με τους συναδέλφους, εγώ παροτρύνω συναδέλφους να κατέβουν σε απεργία. Και τους λέω «πρέπει» η δύναμή μας είναι αυτό το πράγμα, πρέπει να δείξουμε τη δύναμή μας.

ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ


ΤΟ 2012 ΕΓΙΝΑΝ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΚΑΙ 3 ΤΡΙΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ; ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΑΠΗΡΓΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΤΡΙΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ. ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ; ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.


ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.


ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ. ΟΥΤΕ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.  ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ  «ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ».


ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.


Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας

Χ.Τασσόπουλος                     Β. Δεκούλος

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα