Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΓΚΑΣΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Κ ΠΡΩΗΝ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (GASS) & ΠΡΩΗΝ ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. Κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ  ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ. ΠΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣΑΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΛΑΣΠΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ: «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ, ΑΠΑΞ ΨΕΥΤΗΣ».

Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                      Β. Δεκούλος

Προς

τον κ. Δ. Γεωργούλη

Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Όπως πληροφορήθηκα στην ανακοίνωσή σου, στις 2 Σεπτεμβρίου 2014, γράφεις συγκεκριμένα :

«είναι αλήθεια λοιπόν πως το πρώην στέλεχος της Τράπεζας J.M. Navarro, έπνεε τα μένεα κατά πρώην συναδέλφου του προεδρείου, τον οποίο «αποκαθήλωσε» και από Δήμαρχο (Δ/ντη Διοίκησης), τον έστειλε Ταμία; Γιατί άραγε; Θα μας διαφωτίσετε;»

Και σε ρωτάω ευθέως:

Εννοείς εμένα; Όταν μετατέθηκα με απόφαση του κ. Ναβαρρό, δεν με μετέθεσε ως Ταμία όπως αναφέρεσαι αλλά ούτε και τόλμησε να προχωρήσει σε όποια άλλη διαδικασία, όταν το προεδρείο ενήργησε σύμφωνα με το νόμο να αποσπαστώ στο Σύλλογο. Εγώ εξάλλου μετά από αυτή την μετάθεση «σκοπιμότητας» απέστειλα εξώδικο και προσέφυγα και στη δικαιοσύνη κατά του κ. Ναβαρρό, ως νομίμου εκπροσώπου της Διοίκησης.

Σε προκαλώ κα σε προσκαλώ, εντός δύο ημερών, να μου πεις αν γνωρίζεις τους συγκεκριμένους λόγους της μετάθεσής μου. Έχω κάνει δηλαδή ατασθαλίες; Έχω κάνει παρανομίες; διότι δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο που «δήθεν» ρωτάς το προεδρείο. Αν δεν απαντήσεις, ψεύδεσαι, θίγεις την τιμή και την υπόληψή και από εδώ και πέρα το λόγο θα τον έχει η δικαιοσύνη. Η λασπολογία τέλος κ. Γεωργούλη.

Ο Πρώην Επικεφαλής Υπηρεσιών Εγκαταστάσεων (GASS)

& πρώην μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου

Κώστας Αλεξόπουλος