ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Συνάδελφοι,

Επανερχόμαστε και επισημαίνουμε γιατί έχει ουσία, ότι οι εκπρόσωποι της Ανανεωτικής και οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΚΕ , άμεσα θα έπρεπε να είχαν ζητήσει να πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ όταν ανακοινώθηκε από τον κ. Τιρκό η ανακοίνωση ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις για την πιθανή πώληση της Γενικής Τράπεζας γιατί το θέμα αφορούσε και τις εισφορές των μελών του ΤΑΠΓΤΕ.

Δυστυχώς δεν πήραν καμία πρωτοβουλία για σχετική απόφαση μετά από Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ, και να ενημερώσουν τον σύλλογο ότι κατά την συνάντηση αυτή να εκπροσωπηθεί το Ταμείο.

Αυτοί είναι που ενδιαφέρονται και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για το Ταμείο;

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ήταν ο πρώτος που έθεσε το ως άνω θέμα στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε προχθές στον κ. Τιρκό , και ζήτησε να ενημερωθεί και το Παρίσι.

Θα έπρεπε και επιβαλλόταν οι εκπρόσωποι της Ανανεωτικής να επικροτήσουν τον Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της ΟΤΟΕ κ.κ. Σ. Κούκο, Α. Μυλωνόπουλο οι οποίοι επιτακτικά έθεσαν στον κ. Τιρκό τα ζητήματα τα εργασιακά αλλά και τα ασφαλιστικά θέτοντάς του και ότι δεν πρέπει να γίνει καμία απόλυση . Δυστυχώς όμως δεν τους ενδιαφέρει απολύτως τίποτα μόνο η δημαγωγία και οι «ανέξοδες επαναστάσεις»

Τόνισε ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ ότι εάν προχωρήσουν σε οποιεσδήποτε άλλες διαδικασίες όπως απολύσεις η την μη διασφάλιση όλων των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων θα μπει μπροστά δυναμικά και αποφασιστικά και θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει να δώσει.

Για αυτό για ακόμη μια φορά στις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύουμε όλοι , φρόνιμο θα ήταν οι εκπρόσωποι της Ανανεωτικής να μην ακολουθούν την τακτική του ΠΑΜΕ , και να σταματήσουν να απαξιώνουν με τις ανακοινώσεις τους τον Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της ΟΤΟΕ, οι οποίοι είναι θεσμός , ήταν , είναι και θα είναι πάντα δίπλα μας στους αγώνες που δίνουμε στηρίζοντας τις θέσεις και τις προτάσεις μας.

Δεν θέλουν οι εκπρόσωποι της Ανανεωτικής την ΟΤΟΕ δίπλα μας να συμμετάσχουμε σε όλες τις ενέργειες; Ρωτάμε κρύβεται τίποτε άλλο; Ως εδώ και μην παρέκει.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ