Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Tο απροσδόκητο τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον νέο στρατιωτικό γιατρό της ακριτικής Ψερίμου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου τον στρατιωτικό γιατρό Μενέλαο Σαμαρά, λίγη ώρα αφότου αποβιβάστηκε στην Ψέριμο όπου θα στελεχώσει σε μόνιμη βάση το Περιφερειακό Ιατρείο του ακριτικού νησιού.

Στην άλλη πλευρά του ακουστικού ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θέλησε να ευχηθεί στον στρατιωτικό γιατρό να έχει μια καλή αρχή και θητεία στο νησί, ευχαριστώντας τον προκαταβολικά για τις πολύτιμες υγειονομικές υπηρεσίες που θα προσφέρει στους κατοίκους της Ψερίμου.

kalymnos-news.grΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόστολος Λύτρας: Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ενεργός με νέο όνομα προφίλ σε πορνογραφικό site (vid)

Αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ: Άγνωστοι επιχειρούσαν να γκρεμίσουν τοίχο

Ο νεαρός γιατρός, ο οποίος υπηρετεί στην 80 ΑΔΤΕ, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, σημειώνοντας πως είναι χαρά του να συμβάλει στην ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος των λιγοστών κατοίκων της Ψερίμου.

Σημειώνεται, τέλος, πως πρόκειται για ένα ζήτημα που οι κάτοικοι είχαν θέσει στον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στην Ψέριμο με τον ίδιο να δεσμεύεται πως θα αναζητήσει λύση.

Ο στρατιωτικός γιατρός Μενέλαος Σαμαράς έφθασε σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 στις 10.30 το πρωί στην Ψέριμο με φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος και έτυχε θερμής υποδοχής από τους λιγοστούς κατοίκους του νησιού.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ιστοσελίδα kalymnos-news.gr, την Παρασκευή θα μεταβεί στη Ψέριμο ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής μαζί με ιατρικό –νοσοκομειακό εξοπλισμό-επίπλωση που εξασφαλίστηκαν από Περιφέρεια και το Επαρχείο για τις ανάγκες του Ιατρείου.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα